Tribine provocirale Ronalda, Mourinho poludio u loži!

'Leo Messi, Leo Messi', orilo se maksimirskim tribinama te večeri.

14.9.2011.
21:29
VOYO logo

KAKO JE TKO REAGIRAO: Sigurno je kako Ronaldo u ovoj utakmici nije najbolji igrač na terenu. Možda je razlog što mu maksimirske tribine konstantno viču: 'Leo Messi! Leo Messi!'.

Cijela se maksimirska loža okrenula prema dijelu gdje sjedi Jose Mourinho, koji je iskazao veliko nezadovoljstvo nakon što je Marcelo dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz popularni povik sa istoka, Dinamo, i Zagreb sa zapada, navijačima Dinama očito kronično nedostaje mašte. Modri stoje dobro na terenu, no nema onog popularnog vjetra u leđa koje bi dali BBB-ovci sa sjevera.

Na južnoj tribini smjestilo ne samo 200-tinjak gostujućih navijača koji mirno sjede i promatraju prvi nastup svojih ljubimaca u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kruno Jurčić je stalno na nogama, stječe se dojam kako bi on najrađe uletio u teren i zaigrao protiv Reala. Najistaknutiji moment koji je naježio sve na stadionu bila je prilika Rukavine koji nije uspio zabiti iz najveće prilike na utakmice, a posljedica toga bio je gromoglasan uzdah svih ljubitelja hrvatskog prvaka.

Ipak na poluvremenu, Dinamovi igrači pobrali su ovacije kao da su već pobijedili utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho ipak je odlučio utakmicu gledati u Maksimiru! Cijelo je vrijeme ta mogućnost visjela u zraku, no na kraju, 'Specijal One' ipak je odlučio uživo pogledati svoju momčad na zagrebačkom stadionu.

U društvu Zinedinea Zidanea, a 'šiltericom' na glavi, smjestio se u ložu maksimirskog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još prije, vijest o Mourinhovom dolasku skrivala se kao zmija noge, ekskluzivno za sportski.net još prije otkrio je direktor Dinama Damir Vrbanović.

"Cijeli sam se dan družio s čelnicima Reala, bili smo na ručku i pod velikim sam dojmom tih ljudi. Madriđani su jedan od najvećih klubova svijeta, usudio bi se reći i najveći, a prema nama su se odnosili s velikim poštovanjem i respektom", izjavio je direktor Modrih Damir Vrbanović te otkrio veliku vijest:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema mojim saznanjima Jose Mourinho ipak dolazi na Maksimir, doznao sam do na druženju uoči utakmice", rekao je Vrbanović.

Uzbuđeni Modri direktor rekao je kako je ova utakmica ostvarenje sna svih ljudi u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proteklih godina Dinamo je osvajao prvenstva na žutoj travi, pred nekoliko tisuća gledatelja, na stadionu koji je izgledao otužno. Danas se ta slika potpuno promijenila, zapeli smo ovo ljeto, napravili 'ljepoticu' od našeg stadiona, sjajnim igrama zasluženo izborili Ligu prvaka. I onda nas je dragi Bog nagradio, da pred prepunim auditorijem, na premijeri nakon 12 godina u najelitnijem nogometnom natjecanju, odigramo s Real Madridom. Ovo je velika satisfakcija za sve nas", zaključio je Vrbanović.

Vezani članci:

arti-201109140487006 arti-201109140712006 arti-201109140255006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo