TORCIDI SE OVO NEĆE SVIDJETI: / Doznajemo - Hajduk ipak bio na tajnom sastanaku s HNS-om, akcija 'Vatreni na Poljudu' bliži se kraju

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ovom su prigodom istaknuli kako nitko iz kluba nije sudjelovao na sastanku s Mađarima i HNS-om

27.8.2019.
16:21
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nekako se ispod radara provukla prošlotjedna informacija o sastanku HNS-a, delegacije mađarskog nogometnog saveza i organizatora na Poljudu. Već je poznato kako će se kvalifikacijska utakmica za Euro 2020. godine protiv krvnika nam iz skupne, Mađara, odigrati na splitskom zdanju ove jeseni usprkos žestokom protivljenju pristalica Hajduka i navodno dijela kluba. Kažemo navodno dijela Hajduka jer još uvijek nije u potpunosti razjašnjena situacija podržava li klub povratak reprezentacije na Poljud ili ne.

Eto, ovom su prigodom istaknuli kako nitko iz kluba nije sudjelovao na sastanku s Mađarima i HNS-om na Poljudu, a doznajemo kako to i nije sasvim točno. Naime, na sastanku su bili Zoran Cvrk, pomoćnik direktora HNS-a za organizacije utakmica, potom Helena Puškar, menadžerica mečeva, povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, kao i Nikša Martinac, povjerenik za ulaznice. Tu su bili i predstavnici Splita, kao i Mađari, te predstavnici splitsko-dalmatinske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

22.12.2017., Zagreb - Konferencija za medije nakon Izborna skupstine HNS-a u hotelu Sheraton. Predsjednik HNS-a Davor Suker. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Hajduk ipak sudjelovao

No, bila je tu i jedna osoba iz Hajduka. Izvor blizak klubu ukazao nam je da je na tajnom sastanku bio prisutan i povjerenik za sigurnost u Hajduku, Ante Zebić. Dakle. to ipak znači kako Hajduk ima veze s dolaskom reprezentacije, što se kosi s tvrdnjama da ne sudjeluju u pregovorima i organizaciji utakmice.

Mađari će za utakmicu dobiti 1500 ulaznica za A sektor stadiona kao i dio na zapadnoj tribini, a ovom su se prilikom upoznali s utrobom Poljuda i prostorijama koje će koristiti njihovi ljudi. Još im preostaje naći smještaj u gradu i riješiti neke sitne tehnikalije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOZNAJEMO POZADINU ŠUKEROVOG 'KONAČNOG PADA': /

Što se zaista krije iza 'lustracije' mamićevaca u nogometnom savezu

Image
DOZNAJEMO POZADINU ŠUKEROVOG 'KONAČNOG PADA': /

Što se zaista krije iza 'lustracije' mamićevaca u nogometnom savezu


Nakon objave teksta Hajduk se oglasio priopćenjem objavljenim na službenim stranicama kluba u kojima pišu kako je informacija da je na sastanku bio i klupski povjerenik za sigurnost neistinita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


HNK Hajduk je po odvjetnicima reagirao na ovaj tekst, a njihov demanti u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo