TO JE PLJAČKA: / Real za ovog igrača nudi 50 milijuna eura?!

Image
24.1.2016.
13:55
VOYO logo

Zimski prijelazni rok traje još samo sedam dana, a taj kratak rok posebno je bitan madridskim klubovima. Real i Atletico su zaradili kaznu zbog kršenja pravila, te do ljeta 2017. neće moći dovoditi nove igrače.

Zbog toga moraju biti brzi, a kako donosi ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio - Real kreće u dovođenje novog igrača u obrani. Lijevi bočni Wolfsburga Ricardo Rodriguez njihova je meta, a za 23-godišnjeg švicarskog reprezentativca morat će izdvojiti pravo bogatstvo. Naime, Realu novac nikad nije bio problem, a klubovi danas će rado iskoristiti činjenicu da su u 'kraljevskom klubu' pred zidom.

Ukoliko žele nekog kupiti, moraju to odmah i potencijalni prodavači će povisiti cijenu. Zbog toga, Di Marzio ističe da je Real pripremio 40 milijuna eura za novog igrača, ali da njemački klub želi malo drugačiji dogovor. Oni bi ga prodali za okruglih 50 milijuna, ali da im Real onda do kraja sezone na posudbi ostavi igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela priča djeluje teško vjerojatna, pogotovo jer Real ima čak tri više nego kvalitetna igrača na toj poziciji - Dani Carvajal, Alvaro Arbeloa, te Danilo koji je tek ovog ljeta za 31.5 milijuna eura stigao u Madrid iz Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo