'Šuker je pravi čovjek za šefa hrvatskog nogometa!'

'Nisam se vidio s Davorom Šukerom, nisam imao vremena, a s prijateljima se volim vidjeti na kvalitetan način.

16.3.2011.
17:46
VOYO logo

Kao ambasador najveće amaterske sportske priredbe na ovim prostorima, pa čak i u Europi, Predrag Mijatović se pojavio na predstavljanju 15. izdanja Sportskih igara mladih. To je prigodom progovorio i o aktualnoj situaciji u hrvatskom, crnogorskom i općenito regionalnom nogometu.

"Cico Kranjčar je napravio fantastičan uspjeh s Crnom Gorom. Na pragu smo velikog podviga i mislim da imamo kvalitetu da odemo premijerno na jedno veliko natjecanje", pohvalio je Peđa hrvatskog trenera na privremenom radu u susjedstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalno je govorio i o trenerskim počecima Roberta Prosinečkog u Crvenoj zvezdi.

"Robert je već ostvario dobre rezultate i Zvezda je puno dobila njegovim dolaskom. Sigurno će unijeti neke novine u klub koji dobro poznaje, kao i tamošnji mentalitet navijača. U Zvezdinom dresu je ipak ostvario velike rezultate u svojoj karijeri", dodao je bivši napadač Reala, koji je veliki prijatelj s Davorom Šukerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se vidio s Davorom Šukerom, nisam imao vremena, a s prijateljima se volim vidjeti na kvalitetan način. On je fantastična osoba i idealan je čovjek za predsjednik HNS-a. Uostalom, ekonomiju treba dati ekonomistima, politiku političarima, a sport sportašima. Mislim da je Šuker prava osoba za šefa hrvatskog nogometa", podržao je Mijatović svog prijatelja i za kraj progovorio o regionalnoj ligi.

"Nisam siguran da bi se to moglo izvesti na pravi način. Pritom ne mislim na sigurnost, to ne bi bio problem, već na vrlo zahtjevnu organizaciju takvog natjecanja. Tu ima puno posla, ali za početak treba stići dozvola odozgo. Ukoliko FIFA i UEFA daju 'zeleno svjetlo', onda će regionalna liga možda zaživjeti", zaključio je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103020633006 arti-201102130174006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo