STRAŠNA TRAGEDIJA POGODILA FRANCUSKI NOGOMET: / Nogometaša Saint Etiennea ubio zalutali metak

Image
Foto: AS Saint-Etienne/Twitter

Život mladog nogometaša prekinut je na nesvakidašnji način

10.9.2018.
16:37
AS Saint-Etienne/Twitter
VOYO logo

Strašna nesreća zadesila je francuski nogomet u nedjelju navečer. Prema pisanju francuskih medija, zalutali metak usmrtio je 19-godišnjeg nogometaša Saint-Etiennea Williama Gomisa. Nesreća se dogodila u francuskom gradu La Leyne-sur-Mer, a osim Gomisa, ubijen je 14-godišnji dječak.

Policija je na mjestu nesreće pronašla 24 čahure iz kalašnjikova. Gomis je bio igrač Saint-Etiennea, gdje je pet sezona nastupao za drugu momčad, a prošle je sezone upisao 18 nastupa u trećoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu tuguju

"S neizmjernom tugom možemo obavijestiti javnost da je William Gomis poginuo u nedjelju navečer. Williama su kolege i treneri jako cijenili zbog njegovih ljudskih kvaliteta. U prosincu bi navršio 20 godina, a u našem je klubu bio od svoje 15. godine. Čelnici kluba, treneri, igrači i svi zaposlenici duboko su potreseni iznenadnom Williamovom smrti i izražavamo sućut njegovoj obitelji", objavio je klub na svojim službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su hvalili njegove ljudske osobine. Dio je generacije koja nam je dala Arnauda Nordina, Mahdija Camaru, Cyrila Martina-Pichona, Ronaela Pierrea-Gabriela i Anthonyja Maisonniala. Izražavamo sućut njegovoj obitelji", objavio je francuski nogometni klub Saint-Etienne na svom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo