DOBAR VOZNI PARK / Što voze Vatreni? Reprezentativci u svojim garažama imaju zvijeri vrijedne milijune eura

Image

Hrvatski reprezentativci igraju u najboljim svjetskim klubovima, a njihov vozni park kvalitetan je kao i njihove predstave na terenu.

15.11.2022.
10:05
VOYO logo

U ponedjeljak su se okupili Hrvatski reprezentativci i krenuli na put za Bliski istok. Naši će nogometaši u srijedu odraditi pripremnu utakmicu protiv Saudijske Arabije odnosno utakmice skupine SP-a.

Kako to obično biva, naši su reprezentativci u Zagreb stigli u skupocjenim automobilima. Najviše pažnje zaokupio je Mateo Kovačić koji je na okupljanje stigao u pratnji supruge Izabele, a stigli su Mercedesu G klase. Zanimalo nas je što voze ostali reprezentativci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAPOKON ZAJEDNO /

Vatreni su se okupili uoči leta za Katar: Pogledajte u kakvim su bijesnim autima stigli

Image
NAPOKON ZAJEDNO /

Vatreni su se okupili uoči leta za Katar: Pogledajte u kakvim su bijesnim autima stigli

Jedan od onih koji vole skupe limene ljubimce je Marcelo Brozović. Broz vozi zvijer od dva milijuna kuna, a riječ je o Rolls Royceu Cullinano u kojem se prvi put pojavio na zagrebačkom okupljanje 'vatrenih' prije dvije godine uoči kvalifikacijske utakmice za plasman na Euro 2020. sa Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren na Instagramu se pohvalio svojim Ferrarijem 812 Superfast vrijednog također oko dva milijuna kuna. Moćna talijanska jurilica za samo 2,9 sekundi postigne brzinu od 100 kilometara na sat, a ima čak 800 konjskih snaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni koji ima najskuplji auto je Borna Barišić. Bek Rangersa u svojoj garaži ima jurilicu vrijednu oko 450.000 eura. Riječ je o McLarenu 765LT koji ima 4-litreni twin-turbo V8 motor ukalupiran u gotovo 800 konjskih snaga. Bornin limeni ljubimac je limitirani model, a proizvedeno ih je samo 765.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić u garaži ima Bentley Continental GT vrijedan dva milijuna kuna, a koristi i Audi Q7 koji stoji oko 500.000 kn.

Bruno Petković na okupljanje reprezentacije uoči kvalifikacijske utakmice protiv Malte i Rusije došao je u Mercedesu AMG E63 S parkiravši ga nasred Jurišićeve ispred hotela Capital. Petković se umjesto 'običnih' 571 konjskih snaga odlučio za obnovljenu liniju AMG modela koji ispod poklopca motora ima V8 Biturbo motor snažan 612 konjskih snaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzinu od 100 km/h postiže za nevjerojatnih 3,4 sekunde, a uz dodatnu opremu kojom Petkov 'ljubimac' obiluje vrijedi oko 1,3 milijuna kuna.

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo