ŠTO SE DOGAĐA S VATRENIM GOLGETEROM? Konačno se oglasio Kramarić: / 'Vratit ću se kad osjetim da je pravo vrijeme'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zbog ozljede je propustio reprezentacijsku akciju, a trenutno je u fazi oporavka.

13.9.2019.
9:19
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i član srebrne generacije Vatrenih, Andrej Kramarić, oporavlja se nakon operacije desnog koljena, a u intervjuu za njemačko Kicker otkrio kada će se vratiti na teren. Kramarić je imao velikih problema s koljenom i na kraju je odlučeno kako bi najpametnije bilo da ode na operaciju.

Probao je hrvatski napadač s raznim tretmanima, ali nisu previše pomagali, stoga mu je savjetovana rutinska operacija, a Kramarić je to prihvatio. Zbog ozljede je propustio reprezentacijsku akciju, a trenutno je u fazi oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim's Croatian forward Andrej Kramaric (C) celebrates after he scored his team's first goal during the UEFA Champions League Group F football match between TSG 1899 Hoffenheim and Olympique Lyon in Sinsheim, on October 23, 2018., Image: 392343845, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

"Osjećam se dobro i samouvjeren sam, ali kako sam točno vidjet ću tek kad ponovno budem trenirao punim tempom. Nedostaje mi teren, ali vratit ću se jak. Oporavak ide polako, ali bit će sve u redu. Kad osjetim da je taj trenutak, tada ću se vratiti. Možda za dva-tri tjedna", rekao je Kramarić za Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo