ŠTO SE DOGAĐA S BROZOVIĆEM, TREBA LI DALIĆ BRINUTI? Talijani pokopali Hrvata nakon posljednje utakmice: / 'Šalje lopte u bunar...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović igrao je cijeli susret

3.11.2019.
8:46
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera zasjeli su barem nakratko na vrh ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući dramatičnoj 2-1 (0-0) pobjedi na gotovanju kod Bologne u susretu 11. kola. Bologna je povela pogotkom Soriana (59), na 1-1 poravnao je Lukaku (75), da bi Inter do tri boda stigao golom iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi. Orsolini je neoprezno zakačio nogu Lautara u svom kaznenom prostoru, a siguran izvođač udarca bijele točke bio je Lukaku.

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović igrao je cijeli susret, ali nije odigrao baš najbolje. To je primijetila i Gazzetta dello Sport koja ove sezone uglavnom hvali Brozovića, ali ovaj put su ga dobro izribali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic reacts during the Italian Serie A football match AC Milan vs Inter Milan on September 21, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 472283613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

"Nije to bio Brozovićev dan. Slao je lopte u bunar i slabo je kombinirao. Dva potpuno promašena dodavanja govore koliko nije bio prisutan, ali to je sve zbog nagomilanog umora", pišu to za Brozovića i vjerojatno imaju pravo jer Hrvat je ove sezone odigrao sve utakmice za Inter i na svima je proveo 90 minuta na terenu osim protiv Slavije u Ligi prvaka kada je odigrao 71. minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo