ŠTO BI MU TO TOČNO TREBALO ZNAČITI? / Davor Šuker opet 'briljirao' izjavom - 'Ambijent na Maksimiru je prekrasan, nema navijača...'

Image

Kratko je govorio i o nacionalnom stadionu i mogućoj izgradnji

18.3.2021.
20:01
VOYO logo

Čelni čovjek Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, komentirao je utakmicu Dinama i Tottenhama uoči početka uzvrata osmine finala Europa lige na Maksimiru. Šuker jeza Arenu Sport komentirao svoj odnos sa Joseom Mourinhom, s kojim se, kako kaže, vidio prije utakmice, a dao je i jednu poprilično čudnu izjavu vezanu za navijače i večerašnju utakmicu na Maksimiru.

"Prekrasan ambijent, nema gledatelja, dva dobra protivnika. Jutros sam bio sa Special Oneom, s Mourinhom. Trebamo ih iznenaditi, ako se to dogodi, onda Dinamo ima šanse. Poznajem Mourinha iz svijeta nogometa, respektiram ga, na svoj način je poseban, pratim ga. Volimo reći nešto drugo o nogometu, cijenim ga kao profesionalca i ličnost", kazao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Komentirao je Šuker i uspjehe Dinama i Rijeke u Europi, a dotakao se i HNL-a.

"Klubovi su se probudili, vidjeli su da Europa liga i Liga prvaka nisu drugi svijet. Samo trebaš istrčati toliko i toliko kilometara i biti borben na terenu. Mislim da je hrvatski nogomet postavljen odlično. Nadam se da ćemo s Hajdukom dobiti dodanu vrijednost, liga je odlična, dobivam poruke iz cijelog svijeta. Još ćemo napraviti četiri hibridna terena. Vidite gdje je Gorica bila prije četiri godine, a gdje je danas, respekt prema svima koji tamo rade. To je nogomet, možeš imati više ili manje novca, ali to je ono što čini nogomet", kazao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratko je govorio i o nacionalnom stadionu i mogućoj izgradnji.

"Još jedna zahvala Čeferinu i Plenkoviću, nadam se da smo izvukli pouke. Trošimo previše novca, uložili smo 28 milijuna eura zadnjih godina, a gdje god dođemo smo gosti, nigdje nismo vlasnici. Zašto svi u okruženju mogu imati prekrasan stadion? Ne treba nam velik stadion, dajte nam stadion s kojim možemo dostojno reprezentirati nogomet na kojem će normalan navijač moći popiti pivo i otići na WC. Kreće uskoro i Katar, ekipa i Dalić su spremni, nadamo se da ćemo biti dobri", poručio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo