NIJE ZA SVAČIJI ŽELUDAC / Snimka horora u svlačionici Reala kruži internetom. Modrić od užasa pokrivao oči, suigrač mu sav krvav zapomaže

Image

Pri ulasku u svlačionicu Modrić je problijedio kao da je vidio duha

13.10.2022.
11:58
VOYO logo

Njemački reprezentativac Antonio Rudiger bio je heroj Real Madrida u utakmici sa Šahtarom prije dva dana u Ligi prvaka. Madriđani su gubili s 1:0 do posljednje minute sudačke nadoknade, a onda je Rudiger visokim skokom preusmjerio loptu glavom u mrežu Šahtara.

Nažalost, u duelu s igračem Šahtara Anatolijem Turbinom dobio je gadan udarac u glavu i pao je na travu. Za nekoliko sekundi bio je okupan vlastitom krvlju jer mu se na čelu otvorila gadna rana. Rudigera su odmah odveli u svlačionicu kako bi ga liječnici zašili, a cijeli događaj je netko iz ekipe Reala dokumentirao i sada je ta snimka objavljena na službenim stranicama Reala kao i na Instagramu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudiger je dobio čak 20 šavova, a koliki je to horor bio najbolje svjedoče njegovi jauci i zapomaganje, kao i izrazi lica igrača Reala koji su ga došli obići. Eto, baš je Luka Modrić reagirao najdramatičnije. Pri ulasku u svlačionicu Modrić je problijedio kao da je vidio duha, a onda gledajući Rudigera kako jauče pokrivao oči i držao se za usta od šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo