KAOS NAKON UTAKMICE / Skandal u Gorici! Iz Rudeša bijesni na VAR suce: Šimunić vrijeđao Bela

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Vodstvo Rudeša razljutila je situacija iz sudačke nadoknade kada su suci presudili da je Alexander Munskgaard udarac Vinka Petkovića očistio s gol-linije

10.5.2024.
22:45
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

U prvom dvoboju 34. kola HNL-a nogometaši Gorice su na svom stadionu, nakon preokreta u drugom poluvremenu, svladali Rudeš 2-1 (0-1).

Image
HNL ZAVRŠNICA /

Preokret i pobjeda Gorice: Rudešu deseti poraz u nizu

Image
HNL ZAVRŠNICA /

Preokret i pobjeda Gorice: Rudešu deseti poraz u nizu

Nakon što je utakmica završena dogodio se incident. Vodstvo Rudeša razljutila je situacija iz sudačke nadoknade kada su suci presudili da je Alexander Munskgaard udarac Vinka Petkovića očistio s gol-linije. Igrači i klupa Rudeša smatrali su kako je lopta prešla liniju te da je trebalo biti 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudešov trener Davor Mladina iz protesta nije dao obvezujuću izjavu za medije poslije utakmice, a u prigovorima je prednjačio predsjednik kluba, Josip Šimunić koji je nakon susreta pričekao VAR suca Darija Bela te ga vrijeđao. Šimunića je Bel prijavio i u službenom zapisniku, a ostaje vidjeti kako će odgovorni ljudi razriješiti situaciju.

'Zašto djelitelji (ne)pravde nisu pregledali putem VAR-a?'

Nakon utakmice o svemu su se oglasili i iz Rudeša objavom na stranicama društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, po tko zna koji put svjedoci smo čudnih propusta djelitelja (ne)pravde na koje smo već u puno navrata skretali pozornost. Iako današnja utakmica našoj momčadi nije bila rezultatski značajna, zbog objektivnog informiranja nogometne javnosti moramo uputiti otvoreno pitanje: zašto djelitelji (ne)pravde na današnjoj utakmici nisu imali potrebu putem VAR sobe provjeriti je li u sudačkoj nadoknadi postignut pogodak? Zašto uopće onda postoji VAR soba i VAR tehnologija? Kako se ovakvi ili slični propusti ne bi ponovili, tražimo i očekujemo od nadležnih da se pravovremeno reagira suspendiranjem onih koji nisu dorasli biti častan djelitelj pravde, jer samo će se tako otkloniti sumnja da postoje eventualni namjerni propusti i pristranost pri donošenju odluka", napisali su iz Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo