UŽASNO / Remi u Osijeku zasjenila teška ozljeda ponajboljeg igrača: 'Rekao mi je da ne osjeća noge'

Image

U nedjelju su na rasporedu posljednje dvije utakmice ovog kola. Od 15 sati igraju Šibenik - Lokomotiva, a potom na Rujevici, od 17.10 sati Rijeka - Gorica.

11.2.2023.
21:11
VOYO logo

Osijek i Slaven Belupo su remizirali bez golova u utakmici 21. kola SuperSport HNL-a. U Gradskom vrtu nismo gledali najbolji nogomet, bila je to prilično tvrda i borbena utakmica bez previše dobrih prilika. Osijek je time nakon poraza kod Lokomotive u prošlom kolu ovaj put uhvatio tek bod, dok je klub iz Koprivnice remizirao treći put u zadnja četiri prvenstvena susreta.

Nažalost, utakmicu je zasjenila ozljeda Kristijana Lovrića. Nogometaš Osijeka je nakon jednog duela nezgodno pao, a nakon dugog ukazivanja pomoći s terena je iznesen na nosilima. Kolima hitne pomoći je prevezen u bolnicu, a novih informacija o njegovom stanju trenutno nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslan je na snimanje kralježnice i zdjelice, ali zasad nema vijesti o rezultatima. "Vidio sam ga nakratko, rekao mi je kako nije osjećao noge", otkrio je Poms na konferenciji za medije održanoj nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo