Real vjeruje u 16-godišnjeg klinca i ruši rekord Lige prvaka?

Real Madrid je registrirao norveško čudo od djeteta, 16 - godišnjeg Martina Ødegarda, za nadolazeće utakmice Lige prvaka.

4.2.2015.
18:35
VOYO logo

Fantastični norveški nogometaš, 16-godišnji Martin Ødegard, nedavno je potpisao za Real Madrid. Trener Kraljeva Carlo Ancelotti je, nakon viđenog na treningu, došao na odluku registrirati norveško čudo od djeteta za nokaut fazu Ligu prvaka.

Ødegard je među 25 igrača prijavljenih za nokaut fazu Lige prvaka i to na "A listi", jer na rezervnoj ne bi mogao biti s obzirom da u klubu nije barem dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi Ancelotti, kojim slučajem, Ødegarda uveo u igru na jednoj od nadolazećih utakmica, Norvežanin bi postao najmlađi igrač u povijesti natjecanja, čime bi srušio rekord Celestinea Babayara, koji je 1994. igrao za Anderlecht protiv Steaue sa 16 godina i 87 dana.

//www.youtube.com/embed/Smi8jvNixL8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ødegaard je počeo igrati za Realovu rezervnu momčad Castillu, i to u srazu protiv kineskog Beijing Guoana (3:3). Službeni debi imat će u nedjelju, kada ekipa koju vodi slavni Zinedine Zidane igra protiv B momčadi gradskog rivala Athletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo