VIDEO: / KAKVO UNIŠTAVANJE ZA USKRS! Cristiano Ronaldo za povijest!

Navijači Reala dobili su najljepši poklon za Uskrs. Kraljevski klub je uništio Granadu s 9:1, a Cristiano Ronaldo je utakmicu završio s pet golova.

5.4.2015.
12:57
VOYO logo

Utopljenik nije imao sreće, došao je na noge raspoloženom Realu, kojem se vratio i James Rodriguez. On je s Kroosom i Modrićem držao vezni red Reala, a aktualni osvajači Lige prvaka stižu na samo gol zaostatka za Barcelonom.

Gareth Bale zabio je prvi gol za domaćina u 25. minuti, a do 38. je već bilo 4:0. Gledali smo 'show' Cristiana Ronalda, Portugalac je do poluvremena stigao do 24. hattricka u španjolskoj ligi. Najviše u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Katastrofa gostiju se nastavila u nastavku. Prvo je Benzema u 52. povisio na 5:0, a dvije minute kasnije Ronaldo je zabio i svoj četvrti gol na utakmici. Niti 120 sekundi kasnije, novi gol, već je 7:0, opet Benzema. Jadni gosti su do počasnog gola došli u 74. minuti, Ibanez je pogodio mrežu Casillasa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još dva gola zabili su domaćini. Prvo je Mainz zabio autogol za 8:1 u 83. minuti, da bi Ronaldo u 90. minuti došao do petog gola na utakmici. Asistent mu je bio Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo