PRVI STRIJELAC HNL-A KAŽE DA BI BEZ PROBLEMA IGRAO ZA VATRENE: / 'Hrvatska je svjetska nogometna sila'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Mierez je u velikom razgovoru za Sportske novosti otvorio mogućnost nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Naravno, ako bi mu se za to pružila mogućnost

26.4.2021.
10:30
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Teško da je moguće naći igrača i klub koji si bolje "pašu" od Ramona Miereza i Osijeka u Prvoj HNL. Argentinac je krajem prošlog ljeta stigao u Gradski vrt i jednostavno počeo - trpati.

Trenutno je uvjerljivo vodeći strijelac HNL-a s 20 postignutih pogodaka (od ukupno 51 gola koji je Osijek zabio ove sezone). Na drugom je mjestu Kristijan Lovrić koji je zabio 15 pogodaka. Protekle je sezone prvi napadač Osijeka Mirko Marić zabio 20 ukupno, a Mierez do kraja sezone ima još uvijek puno vremena da sruši taj njegov učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, vrlo je blizu i rušenja klupskog rekorda koji je postavio Robert Špehar. Legendarni nogometaš Osijeka u jednoj je sezoni zabio 24 pogotka.

Igrao bi za Hrvatsku

Mierez je u velikom razgovoru za Sportske novosti otvorio mogućnost nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Naravno, ako bi mu se za to pružila mogućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš sam o tome razgovarao s majkom i nju bi to učinilo jako sretnom, jer je ponosna na svoje europske korijene. Kada bi se pružila takva prilika, igrao bih kao da igram za svoju rodnu zemlju, pogotovo jer je Hrvatska svjetska nogometna sila", rekao je Mierez u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo