ŠTO NA UMU, TO NA DRUMU / Joško Jeličić otkrio što je jednom rekao Zlatku Daliću: 'Kad sam vidio što će napraviti, rekao sam mu da je idiot'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

'Jednom sam se vozio s Dalićem kad mu je stigao mail. Ponuda kineskog kluba. Tad je bio drugi na svijetu i bilo mi je logično da ode. Rekao mi je da neće prihvatiti. ‘Ti si idiot‘, točno tako sam mu rekao'

15.9.2023.
8:34
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Zanimljivo je ovih dana u Sarajevu. Jer osim što je u srijedu održana promocija filma o Toniju Kukoču, puno se govori i o nogometu, ali i ostalim sportskim temama. U četvrtak na Simposaru, sportskom simpoziju u Sarajevu, sudjelovao je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Moderator tog simpozija bio je Joško Jeličić, bivši nogometaš Hajduka i Dinama te aktualni komentator nogometnih zbivanja.

Image
FENOMEN /

Zlatko Dalić: 'Shvatio sam svoje pogreške, sad smo najuređenija reprezentacija svijeta'

Image
FENOMEN /

Zlatko Dalić: 'Shvatio sam svoje pogreške, sad smo najuređenija reprezentacija svijeta'

Ovog puta, pred brojnim posjetiteljima simpozija, Jeličić se, između ostalog, osvrnuo i na bogate ponude koje je Dalić odbio zbog želje da ostane na klupi hrvatske reprezentacije do Svjetskog prvenstva 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom sam se vozio s Dalićem kad mu je stigao mail. Ponuda kineskog kluba. Mene je sramota reći koji je to iznos. To je u rangu ovih sad ugovora u Arabiji. I ja čekam da mi kaže kako 'ide'. Tad je bio drugi na svijetu i bilo mi je logično da ode. Rekao mi je da neće prihvatiti. ‘Ti si idiot‘, točno tako sam mu rekao", prisjetio se Jeličić komunikacije s hrvatskim izbornikom", prenosi Klix.ba.

Dalić je na mjesto izbornika Hrvatske stigao u listopadu 2017. godine, a od tada je na dva svjetska prvenstva, prvo u Rusiji i zatim u Kataru, osvajao drugo i treće mjesto. Od ovog ljeta u riznici uspjeha Dalić i njegovi jurišnici imaju i srebro s Final Foura Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Za spomenuti da je tijekom igračke karijere Dalić bio igrač Hajduka, Dinama iz Vinkovaca, mostarskog Veleža i Varteksa, a kao trener se okušao na klupi Rijeke, Varteksa, Dinama iz Tirane, Slaven Belupa, Al-Faisaly Harmaha, Al-Hillala i Al-Aina.

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo