POTRES NA POLJUDU NAKON NOVOG DEBAKLA HAJDUKA: / Do ponoći trajao krizni sastanak, evo što su čelnici odlučili

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Hajduku je ovo bio treći poraz ove sezone, ali ovaj put su izgledali jako loše

19.10.2020.
16:27
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U osmom kolu Prve HNL Hajduk je doživio novi debakl i to na svom Poljudu gdje ih je Šibenik nadigrao s rezultatom 1:0. Splitska momčad pružila je još jedno očajno izdanje, a nakon meča čelnici kluba Marin Brbić, Mario Stanić, Ivan Kepčija, Jurica Vučko zajedno s trenerom Harijem Vukasom.

Hajduku je ovo bio treći poraz ove sezone, ali ovaj put su izgledali jako loše. Sastanak je trajao do ponoći, a produljio se i na ponedjeljak ujutro, prenosi Dalmatinski portal, a tvrde kako se odlučilo da će se prvo razgovarati s igračima, zatim s kapetanima momčadi, a onda i ostalim istaknutim članovima kluba. Tvrde kako poraz nije problem, ali je problem pristup utakmici i onakvo izdanje kao protiv Šibenika više se neće tolerirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

30.06.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 32. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Mario Stanic, Marin Brbic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Za sada promjena neće biti jer se očekuje smjena predsjednika, odnosno vrlo brzo bi se trebao postaviti novi predsjednik, a do tada se očito neće povlačiti neki radikalni potezi.

Međutim, Hajduk u sljedeća dva kola nema pravo na kiks jer igra protiv dvije najgore ekipe lige, Lokomotive i Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo