POSRNULI VATRENI NA NOVOM POČETKU: / 'Nije me briga jesu li igrači Bayerna predebeli'

Image
Foto: AFP
29.1.2016.
16:00
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, Kramarić je briljirao u dresu hrvatskog prvoligaša Rijeke, iz koje je i prešao u Leicester, ali ove sezone je imao mizernu minutažu, nastupio je tek dvaput u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić spasitelj

Hoffenheim je u ovom trenutku predzadnja ekipa Bundeslige, a Kramarića su doveli da ih pokuša spasiti iz zone ispadanja. Hrvatski napadač podijelio je svoja razmišljanja za njemački list Bild.

"Prije dolaska u Leicester bio sam u izvrsnoj formi i postizao puno golova u momčadi Rijeke. Htio bih takav biti i u Hoffenheimu i pomoći ekipi da se spasi ispadanja", kazao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu s Bayernom

U sljedećem kolu Hoffenheim očekuje dvoboj s aktualnim prvakom Bayern Münchenom, koji je i ove sezone glavni favorit za naslov.

"Bayern ima jednu od najboljih momčadi na svijetu, a favoriti su i u Ligi prvaka. No mi ćemo napraviti sve što možemo da osvojimo barem jedan bod. Ako ne igramo kao cjelina, bit ćemo bez bilo kakve šanse", najavio je utakmicu Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriza odnosa u Bayernu

Šansa za Hoffenhaim možda se krije i u krizi odnosa u Bayernovoj momčadi. Podsjetimo, mediji pišu o lošoj atmosferi u svlačionici Bavaraca i o tome kako se trener

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREKIPJELO IM JE: /

Bayernovi igrači više ne mogu podnijeti Guardiolu!

Image
PREKIPJELO IM JE: /

Bayernovi igrači više ne mogu podnijeti Guardiolu!

“Ništa ne mogu reći o tome. Znam samo da mi moramo dati sve od sebe ako želimo imati priliku za dobar rezultat. Ponavljam, radi se o Bayernu, velikoj europskoj ekipi. Zato se ne brinem jesu li neki njihovi igrači predebeli, Bayern je uvijek izvanredan”, zaključio je Kramarić.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo