bojkot postaje prošlost / Pala odluka nakon burne rasprave: Bad Blue Boysi se protiv Juventusa vraćaju na Sjever!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Informacije govore kako će maksimirski sjever ponovno biti pun već na prvom domaćem susretu u skupinama Lige prvaka, protiv torinskog Juventusa

8.9.2016.
12:33
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ono o čemu se po zagrebačkim kvartovima i kafićima priča već neko vrijeme, krajem rujna moglo bi postati stvarnosti.

Naime, kako piše Večernji list, navijače zagrebačkog Dinama Bad Blue Boyse uskoro bi ponovno mogli vidjeti na maksimirskom sjeveru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači 'modrih' zbog sukoba sa Zdravkom Mamićem već dugi niz godina izbivaju sa svog hrama, a brojnim crnim listama i zabranama velik dio njih praktički je protjeran sa stadiona.

Informacije govore kako će maksimirski sjever ponovno biti pun već na prvom domaćem susretu u skupinama Lige prvaka, protiv torinskog Juventusa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo tri dana kasnije, na Maksimir stiže splitski rival Hajduk, na kojem bi veliki povratak Boysa mogao biti potvrđen. 

Generalnu probu za povratak u Maksimir Bad Blue Boysi imat će na sada već tradicionalnom predstavljanju nove sezone Futsal Dinama na Šalati u petak 9. rujna kada u goste dolazi osvajač Grčkog kupa ASE Doukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz izvora bliskih Boysima saznaje se da će i nakon povratka na Maksimir podrška futsal klubu ostati bezrezervna, pošto se taj klub vidi kao ključna figura u opstanku, pa i jačanju navijačke grupe tijekom borbe s represijom posljednjih godina. 

Iako je u navijačkim redovima bilo rasprave o povratku na tribine, među starom gardom Boysa navodno prevladava mišljenje kako je za navijače najbolje da se za Dinamo bore ondje gdje im je i mjesto – na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona, piše Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo