LUKI JE VEĆ SIGURNO DOSTA / Pa koliko ih to, pobogu, ima? Španjolci pronašli još jednog Modrićevog nasljednika, ovaj se dosad nije spominjao

Image
Foto: Profimedia

Modrić je i ove sezone u sjajnoj formi, a nagađa se kako bi mogao na kraju sezone produljiti ugovor

24.9.2021.
12:56
Profimedia
VOYO logo

Iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec, pa sada već i iz godine u godinu, čitamo po španjolskim medijima o nasljednicima Luke Modrića u Real Madridu. Modrić je zagazio nedavno u 37. godinu života i činjenica je da neće još tako dugo igrati za Real, ali Hrvat i dalje pruža vrhunske partije i još je uvijek jedan od najboljih nogometaša u Realu.

Modrić je i ove sezone u sjajnoj formi, a nagađa se kako bi mogao na kraju sezone produljiti ugovor na još godinu dana. Međutim, to ne sprječava španjolske medije da svako malo spekuliraju o mogućim Modrićevim nasljednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga ljeta stigao je Eduardo Camavinga, kojeg su gotovo svi označili kao Modrićeva nasljednika, prije njega isto su tako pisali o Martinu Odegaardu, kojeg su ovoga ljeta prodali Arsenalu. Ranije je Federico Valverde bio označen kao zamjena za Modrića, prije njega i Mateo Kovačić, koji je na kraju prodan Chelseaju, a tu je i čitav niz veznih igrača koje Real još uvijek nije niti doveo, poput Paula Pogbe ili Milinković-Savića, pa onda i onih zaboravljenih poput Danija Ceballosa.

Image
Foto: Profimedia

Bask vrijedan 60 milijuna eura

Sada je pak Diario Gol pronašao još jednog igrača u kojem vide Modrićeva nasljednika, a o ovom se do sada uopće nije govorilo. Riječ je o Basku iz redova Real Sociedada, Mikelu Merinu. Merinu je 25 godina, a već ima iskustvo igranja u Premiershipu, gdje je nastupao za Newcastle, kao i u Bundesligi gdje je igrao za Dortmund. Doduše, nije se baš iskazao u tim klubovima, ali u Sociedadu je jedan od najboljih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je stigao u Real Sociedad skupio je 118 nastupa u kojima je zabio 13 golova i 12 asistencija, a od prošle je godine član reprezentacije Španjolske za koju je skupio osam nastupa.

Diario Gol piše kako ga Real Madrid prati već neko vrijeme i kako je Florentino Perez spreman dati oko 60 milijuna eura za Merina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo