priča se komplicira / Ozbiljne optužbe prijatelja Emiliana Sale: 'On nije htio ući u taj avion, netko ga je natjerao!'

Image
Foto: AP Images/Twitter

Prijatelj nogometaša Emiliana Sale iznio je ozbiljne optužbe koje bi mogle produbiti istragu o padu njegovog zrakoplova

5.2.2019.
15:52
AP Images/Twitter
VOYO logo

Zrakoplov kojim je putovao Emiliano Sala pronađen je u nedjelju u kanalu La Manche. Njegova obitelj potvrdila je tu informaciju, a jučer su se pojavile i snimke na kojima se u unutrašnjosti olupine na morskom dnu nalazi jedno tijelo. 

I dok obitelj i prijatelji s nestrpljenjem čekaju identifikaciju tijela, priča se kotrlja dalje. Jedan od najboljih prijatelja bivšeg nogometaša Nantesa i nesuđenog pojačanja engleskog prvoligaša Cardiff Citiyja Maximiliano Duarte tvrdi kako Sala nije svojevoljno otišao na let koji je završio tragično. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emiliano nije bio taj koji je odlučio da će se ukrcati na taj avion, imam dokaz za to", rekao je Duarte. 

Svoju tvrdnju planira potkrijepiti SMS prepiskama s nestalim nogometašem koje navodno posjeduje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Komunicirali smo preko poruka, napisao mi je 'Umoran sam, nisam imao minute odmora cijeli dan'. Pisao mi je da želi ostati u Nantesu i naspavati se. Doslovce je napisao: 'Ne želim putovati danas, želim ostati i prespavati", dodaje Duarte. 

Salin prijatelj je sve poruke proslijedio istražiteljima kobnog slučaja. Ispituje se i zašto je u posljednjem trenutku došlo do zamjene pilota i zašto je Sala letio s Davidom Ibbotsonom koji, kako se nakon leta ispostavilo, uopće nije imao dozvolu za komercijalne letove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Emiliano nije htio putovati, onda je netko odlučio drukčije i taj netko je odgovoran. Netko sigurno stoji iza toga, a ja kao dokaz imam poruke gdje piše da mu se ne ide. Od te noći ne mogu mirno spavati. Ne želim ništa govoriti i želim samo da se sazna tko ga je natjerao da se vrati u Cardiff tu noć."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, zrakoplov Piper Malibu je pronađen na dnu La Manchea s jednim tijelom unutra, a zasad se ne zna je li riječ o Sali ili o spomenutom pilotu Ibbotsonu.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo