OVO SE NEĆE SVIDJETI RIJEČANIMA: / 'Andrijašević se bacio kao Soudani u Vinkovcima, nije bio penal'

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Rijeke i Dinama odigrali su u derbiju 27. kola hrvatskog prvenstva neodlučeno 1-1 tako da prednost Kekove momčadi na vrhu i dalje iznosi četiri boda.

10.4.2017.
16:54
Screenshot
VOYO logo

U tom je trenutku u kaznenom prostoru došlo do kontakta između dinamovca Marka Leškovića i najboljeg igrača domaćih Franka Andrijašević koji je pao. Zebec se, međutim, nije oglasio, naljutivši time Rijekina trenera Matjaža Keka i Andrijaševića koji je nakon utakmice ustvrdio da ga je Lešković srušio.

Image
'TREBA IMATI MU*A': /

Nezadovoljni Matjaž Kek poslao poruku sucu Mariju Zebecu

Image
'TREBA IMATI MU*A': /

Nezadovoljni Matjaž Kek poslao poruku sucu Mariju Zebecu

'Zvao me Mišković'

Povjerenik za određivanje sudaca u HNL-u Ante Kulušić se, međutim, ne slaže s njime. Uvjeren je da je Zebec donio ispravnu odluku, što je rekao i Rijekinom predsjedniku Damiru Miškoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvao me predsjednik Rijeke Damir Mišković iz Nigerije, zanimalo ga je moje mišljenje o spornim situacijama na derbiju Rijeke i Dinama. Rekao sam mu isto što i svima, penal nije bio", rekao je Kulušić za 24 sata.

'Ne zanima me što je bilo ranije'

"Na njegovu primjedbu da su u nekim ranijim utakmicama suđeni i puno bezazleniji kontakti u kaznenom prostoru, odgovorio sam mu da me ne zanima što je bilo ranije. Andrijašević se bacio, baš kao što se i Soudani bacio u Vinkovcima, i tada sam govorio da to nije bio penal, kao što nije bio ni na Rujevici", dodao je šef sudačke organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, između Andrijaševića i Soudanija postoji bitna razlika koju je Kulušić, slučajno ili ne, ignorirao. Nakon Soudanijeva bacanja protiv Cibalije dosuđen je jedanaesterac iz kojeg je Dinamo nezasluženo došao do pobjede (2-1) pa je danas njegov zaostatak za Rijekom četiri, umjesto šest bodova.

VIDEO SPORNE SITUACIJE S RUJEVICE POGLEDAJTE OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo