OVO GORLJIVO ŽELE ČUTI BAŠ SVI NAVIJAČI HAJDUKA: / Novi trener Tramezzani otkrio kako je došlo do debakla s ligaškim davljenikom

Image

U globalu, bila je to katastrofalna utakmica Hajduka i nažalost nije im prva takva ove sezone

30.1.2021.
22:26
VOYO logo

Nogometaši Lokomotive pobjegli su s dna ljestvice Prve HNL 1-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Hajduka u susretu 18. kola. Jedini pogodak na utakmici postigao je Petrak već u 4. minuti.

Hajdukova obrana nije dobro raščistila situaciju nakon ubacivanja prema Jelaviću, a zatim je loptu na 20-ak metara od domaćih vrata natrčao Petrak i preciznim udarcem pogodio sam gornji lijevi kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je odigrao bezidejno prvo poluvrijeme, no u nastavku je ipak stvorio nekoliko prilika za poravnanje, a najbolju je imao odmah na početku drugog poluvremena kada je nakon Jelavićeva igranja rukom u svom kaznenom prostoru sudac Pejin dosudio kazneni udarac. No, kapetan Hajduka Caktaš je u 49. minuti s bijele točke promašio čitava vrata.

Image

30.01.2021., stadion Poljud, Split - Utakmica 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Reakcija trenera

U globalu, bila je to katastrofalna utakmica Hajduka i nažalost nije im prva takva ove sezone, a ovo je ujedno drugi poraz za redom novog trenera Paola Tramezzanija i on nakon susreta nije baš iskazivao pretjerano zadovoljstvo viđenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lokomotiva je zaslužila pobjedu. Čestitam im na tome. Održali su nam lekciju. Pokazali su karakter na terenu. Igrali su kao što želim da moja momčad igra. Prihvaćam rezultat, ali želim vidjeti karakter. Stil igre, karakter, sve što se vidi na terenu je moja odgovornost. Nešto će se promijeniti. Nisam ovdje za iduću sezonu, već da već sada neke stvari promijenim", rekao je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo