NIJE MU BILO JASNO / Otkrivena pozadina ponude koja je šokirala Modrića: 'Jesam li nešto dužan?'

Image
Foto: Profimedia

Otkrio je Krznar i što je rekao predsjedniku kluba na ponudu koju je poslao Modriću

30.4.2024.
16:20
Profimedia
VOYO logo

Celje je u vikendu iza nas pobjedom protiv Olimpije potvrdilo drugi naslov prvaka Slovenije u povijesti.

Image
MAESTRO /

Zvijezda Reala nahvalila Modrića: 'Kada to shvatite onda znate'

Image
MAESTRO /

Zvijezda Reala nahvalila Modrića: 'Kada to shvatite onda znate'

S klupe ih vodi bivši trener Dinama Damir Krznar koji je sada progovorio o ponudi koju je njegov klub nedavno poslao veznjak Real Madrida Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš predsjednik je jako ambiciozan. Njegova je mantra da mu je samo nebo granica i pokušava. Zbilja je kontaktirao Real Madrid. Predstavio se kao predsjednik Celja, da ima namjeru dovesti u svoj klub Luku. To čak nije bio ni dužan jer Modriću istječe ugovor, to je napravio džentlmenski", otkrio je Krznar za Sportske novosti pa dodao:

Image
Foto: Aljoša Kravanja/24ur

"To je pismo zaista došlo do Luke. Ostao je zbunjen. Nije mu bilo jasno o čemu se radi, pitao je ljude iz Reala: 'Jesam li nešto dužan?'. Mislio je da je nešto obećao dati, pa zaboravio ili da traže donaciju od njega. Kad su mu rekli da žele pregovore s njim kako bi došao u Celje kao igrač, bio je - šokiran! Nisam se osobno čuo s Modrićem, to mi je ispričao moj pomoćnik Mihael Mikić, kojem je rekao Hrvoje Čale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Krznar i što je rekao predsjedniku kluba na to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenuo je u priču - moraš sanjati nešto veliko, biti ambiciozan, s time pokazujemo da ciljamo visoko. Samo sam mu rekao: "Sanjajte predsjedniče". Kad čelni čovjek takvog kluba ima takvu ambiciju on je ekstra samouvjeren ili lud na pozitivan način. Obje teze drže vodu. On i sportski direktor su u klubu 12-14 sati dnevno, ozbiljno vode Celje već 5-6 godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo