OLIVER KAHN JE PUT KAKO PROTIV RIJEKE NA UZAVRELOJ RUJEVICI: / 'Trebat će nam večeras - mu*a'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Trener Red Bull Salzburga Marco Rose u najavi večerašnje uzvratne utakmice 3.

2.8.2017.
15:32
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Austrijancima treba pogodak ako žele šansu za prolaz u 4. pretkolo Lige prvaka jer su Riječani na Red Bull Areni u Salzburgu zabili gol u gostima i susret je završio 1-1. Isto tako, Red Bull Salzburg konačno želi prekinuti prokletstvo ulaska u ovo najelitnije klupsko nogometno natjecanje. Nikako Austrijanci da ga izbore. Prošle godine na tom ih je putu zaustavio Dinamo, sad im na tom putu stoji Rijeka i fanatična atmosfera na Rujevici.

HRVATSKI NOGOMETNI PREPOROD: Ovo nismo nikad vidjeli, više od 50.000 navijača pratit će uživo hrvatske klubove

Austrijski mediji su prenijeli Roseovu izjavu u kojoj je rekao da bi volio da mu momčad igra poput Olivera Kahna, legendarnog njemačkog golmana koji je najbolje branio kada je čitav stadion bio na suprotnoj strani, odnosno protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVAT U DRESU SALZBURGA PRIJETI RIJEČANIMA: ‘Znamo da nas očekuje fanatična publika, ali sutra ćemo vas sve iznenaditi’

"Aludirao sam na Oliverov mentalitet. Poznata je njegova izjava koja, ako je parafraziram, kaže da će nam na Rujevici trebati m**a. S tim se apsolutno slažem."

Rose je prokomentirao i momčad Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas jaka ekipa s fanatičnom publikom koja će je gurati svih 90 minuta. Mi ćemo dati sve od sebe da se plasiramo u sljedeći krug. Očekujem sudar dviju momčadi s jasnom vizijom. Hoće li Salzburg napasti od prve minute? Poznato je da nam treba gol, ali dopustite da vas iznenadimo taktikom" rekao je Marco Rose jučer na presici uoči dvoboja čije riječi prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo