NEVJEROJATNA NAJAVA ZA EURO OBIŠLA SVIJET: / Njemački navijač osmislio je orginalan video klip o kojem sad svi pričaju

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Jedan njemački navijač osmislio je nevjerojatnu najavu za Euro u nogometu koji počinje u petak 10. lipnja i traje do 10. srpnja.

8.6.2016.
16:50
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Do početka Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj ostalo je još dva dana. Čitav nogometni svijet nestrpljivo iščekuje početak smotre najboljih reprezentacija Starog kontinenta. Iz dana u dan nogometna groznica je, tako, sve veća.

Image
EURO NA NET.HR-u: /

Ekskluzivne reportaže, intervjui, analize, kolumne... i još puno toga!

Image
EURO NA NET.HR-u: /

Ekskluzivne reportaže, intervjui, analize, kolumne... i još puno toga!

Nogometni zaljubljenici pripremaju se za velika nogometna uzbuđenja. Ne samo oni kojima njihova reprezentacija nastupa na Euru, već svi. Euro je veliko natjecanje koje čija "vribra" obilazi svijet. I u Hrvatskoj je sve u znaku Eura. Svi s nestrpljenjem iščekuju nastupe Vatrenih koji u Francuskoj love drugi krug, nokaut fazu od koje Hrvatska posti već osam godina. Posljednji puta su "Bilić boysi" uspjeli izboriti nokaut jednog velikog reprezentativnog natjecanja. Bilo je to na Euru 2008. godine koje se održavalo u Austriji i Švicarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maštoviti navijač

Njemačka nema s tim problema. Njihova reprezentacija redovito na velikim natjecanjima prolazi u nokaut fazu. I njihovi navijači su, očito, itekako maštoviti. Naime, uoči početka Eura jedan njemački navijači odlučio se "malo poigrati" s domino kockicama i osmisliti orginalan klip. Inspiracije i maštovitosti nije mu manjkalo. Uspio je "natjerati" 24 000 domino kockica da svojim plesom najave Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video uradak traje 90 sekundi, a sudeći prema krajnjem rezultatu, očito je nekome jako inspirativno poslužio novi format Eura s 24 reprezentacija na turniru koji je podigao dosta prašine kad je tek bio objavljen.

Stoga, gledajte i uživajte u video uratku o kojem sad svi pričaju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo