NA POMOLU VELIKI TRANSFER: / Arsenal za legendu Chelsea spremio pravo bogatstvo

Image
Foto: AFP

Legendarni golman Chelsea Petr Čech (33) mogao bi ovoga ljeta završiti u redovima Arsenala, a ako bi se to i dogodilo, češki vratar bi postao najplaćeniji golman u povijesti kluba s Emiratesa.

19.6.2015.
21:20
AFP
VOYO logo

Plaća bi iznosila čak 100 000 funti na tjedan, što je najbolji pokazatelj koliko mu vjeruje trener TopnikaArsene Wenger. Zbog ovakvog mogućeg raspleta zasigurno najnesretniji je Jose Mourinho, koji želi da Čech ostane na Stamford Bridgeu. Ako bi otišao na Emirates, češki vratar bi se u momčadi pridružio sjajnim imenima poput Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza, koji bi u njemu dobili još jednu stabilnost. No, Mourinho tvrdi kako bi mogao ići protiv igračeve volje ako je to za dobrobit kluba.

Courtois kao 'glavni' krivac

Osvajaču lige prvaka sa Lampardom, Drogbom, Terryjem i društvom to ne predstavlja neki ključni faktor prilikom odluke. Ugovorno u Chelseau vezan je na plaću od oko 90 000 funti tjedno, međutim, kako se Mourinho odlučio na Courtoisa, Čech je završio na klupi, i našao se u statusu kao nikad prije u londonskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG tako definitivno ispada iz utrke za Čechom, što zbog Arsenala, što zbog Čechove velike želje da ostane živjeti u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo