MOURINHO ZGROŽEN: / 'Razočarani smo i posramljeni'

Gnjusan rasistički ispad koji se ranije ovaj tjedan dogodio u pariškoj podzemnoj željeznici i dalje je jedna od glavnih tema u francuskim i engleskim medijima.

20.2.2015.
23:29
VOYO logo

Chelsea je na temelju snimke suspendirao pet osoba, zabranivši im ulazak na Stamford Bridge, a u petak se klub putem glasnogovornika ispričao Souleymaneu S. U međuvremenu je na društvenim mrežama pokrenuta kampanja da se žrtvu napada ugosti na uzvratnoj utakmici protiv PSG-a, a ideju je podržao i menadžer Chelseaja Jose Mourinho.

"Svlačionica je reagirala jednako kao i ja - svi smo razočarani. Razumijemo situaciju i podržavamo gospodina. Posramljeni smo, ali možda ne bismo trebali biti jer ljudi koji su to napravili ne predstavljaju Chelsea. Podržavam kampanju da se Souleymane pozove na uzvrat da vidi što je zapravo Chelsea", istaknuo je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A spomenuti Souleymane je u petak u intervjuu za BBC opisao kako se osjećao kada se dogodio incident u metrou.

https://embed.theguardian.com/embed/video/football/video/2015/feb/17/chelsea-fans-prevent-black-man-boarding-paris-metro-video

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam istinski povrijeđen, nisam mogao vjerovati da se to događa 2015. godine u Francuskoj. Kad si u civiliziranoj zemlji, postoje stvari koje ne smiješ raditi. Za mene je to bilo poniženje. Ponižen sam u svojoj zemlji, pred svojom obitelji, pred svojom majkom i ocem", istaknuo je Souleymane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo