MODRIĆEV SUIGRAČ PROŽIVLJAVA PRAVU NOĆNU MORU: / Morat će na sud zbog ucjene - 'Ova odluka je apsurdna i surova'

Image
Foto: Profimedia

Zbog ovog čina mogao je završiti i u zatvoru na pet godina

7.1.2021.
16:47
Profimedia
VOYO logo

Nogometaš Real Madrida i nekadašnji francuski reprezentativac, Karim Benzema, ipak će morati na sud zbog ucjenjivanja bivšeg suigrača iz nacionalne vrste, Mathieua Valbuene.

Ovaj slučaj ucjenjivanja star je pet godina, a Benzema je tada pokušao iznuditi novac od Valbuene prijetnjama da će u javnost pustiti njegovu snimku seksa. Benzema je zbog toba bio čak i uhićen, a na koncu je priznao krivicu te se ispričao Valbueni, što bi mu na koncu možda i moglo pomoći na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's French forward Karim Benzema celebrates after scoring during the UEFA Champions League group B football match between Real Madrid and Borussia Moenchengladbach at the Alfredo Di Stefano stadium in Valdebebas, northeast of Madrid, on December 9, 2020.,Image: 574806112, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Benzema se ipak mora pojaviti na suđenju jer takav je zakon, a njegov odvjetnik sve to smatra apsurdnim. "Odluka da se Benzemi sudi je apsurdna i surova. Nemam mu što zamjeriti ovdje", rekao je Benzemin odvjetnik Sylvain Cormier.

Benzema je zbog ovog čina mogao završiti i u zatvoru na pet godina, a pisalo se kako je od Valbuene tražio između 50 i 100 tisuća eura. Podsjetimo, usput da je zbog tog ekscesa Benzema izbačen iz reprezentacije još 2015. godine. Uz Benzemu, u ovom slulaju, osuđene su još četiri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo