MAMIĆ SE RASPAO NAKON POVIJESNE UTAKMICE DINAMA: / 'Plačem od sreće večeras. Sa mnom plaču svi...'

Image

Čini se da je vrlo emotivno doživio ovaj povijesni podvig kluba u kojem je žario i palio gotovo dva desetljeća

18.3.2021.
22:52
VOYO logo

Nogometaši Dinama napravili su nevjerojatan preokret, nadoknadili dva pogotka zaostatka iz londonskog dvoboja protiv Tottenham Hotspura i s tri pogotka Mislava Oršića izborili plasman u četvrtfinale Europske lige.

U osnovnih 90 minuta junak Dinamovog trijumfa poništio je Tottenhamovu prednost iz prvog dvoboja. Sjajnim udarcem s lijeve strane kaznenog prostora u suprotne rašlje Mislav Oršić je u 62. minuti donio prednost hrvatskom prvaku, a preciznim završetkom akcije u 83. minuti na asistenciju Atiemwena odveo je utakmicu u produžetak. Konačnih 3-0 postavio je solo prodorom i preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 106. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je, očito, gledao i Zdravko Mamić, svježe pravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatske pravde, a čini se da je vrlo emotivno doživio ovaj povijesni podvig kluba u kojem je žario i palio gotovo dva desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plačem od sreće večeras, a sa mnom plaču svi oni koji vole sport diljem Hrvatske, Europe i svijeta! Večeras je jedna junačka momčad, jedan junački stožer, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Europi pokazala svijetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji dio sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i htjeli uništiti. VEČERAS DINAMO SLAVI, SLAVITE SVI", napisao je Mamić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo