IME KOJE SE PAMTI / Legenda HNL-a se oprašta protiv Hajduka: 'Sve se poklopilo'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Osvajao je titule sa Zagrebom i Hajdukom, a sada u 43. godini života planira objesiti kopačke o klin

12.10.2022.
10:06
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

Tehničar iz Cvetkovca danas igra svoju najveću utakmicu u povijesti. Klub iz sela smještenog između Ludbrega i Koprivnice u poslijepodnevnim satima suprostavit će snage s osvajačem prošlosezonskog Kupa – Hajdukom.

Dvoboj sa splitskim velikanom za cijelo je mjesto poseban događaj, a osobito će važan biti za jednog čovjeka. Krunoslav Lovrek, ikona je HNL-a koja danas u 43. godini nastupa za Tehničar, a prije više od desetljeća i pol je u 'bilom' dresu došao do posljednje titule koju u svojim vitrinama ima splitski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S Hajdukom do titule i mirovine'

Lovrek je uz tu splitsku titulu osvojio još jednu. S Pjesnicima iz Kranjčevićeve je prekinuo dominaciju Dinama i Hajduka, a u bogatoj karijeri ponosan je i na bilješku kako je igrao s Alessandrom Del Pierom.

Image
NIJE BILO DOVOLJNO /

Tuga i razočarenje na licima igrača Hajduka: Torcida ih ispratila kao pobjednike

Image
NIJE BILO DOVOLJNO /

Tuga i razočarenje na licima igrača Hajduka: Torcida ih ispratila kao pobjednike

Legendarni nogometaš koji nikad nije krio da mu je Hajduk u srcu najavio je da će upravo dvoboj protiv Splićana biti njegov oproštaj od nogometnih travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kad smo prošli Petrinju čekali smo tko će nam biti idući protivnik, a ja sam rekao ako to bude Hajduk da se na toj utakmici opraštam od igračke karijere. Odradio sam pripreme kao igrač za ovu sezonu negdje do 15. kolovoza i u tom trenutku nam je glavni trener otišao u Slaven Belupo za voditelja škole nogometa. U tom trenutku sam preuzeo seniore kao trener-igrač, ali od tog trenutka nisam odigrao nijednu utakmicu i mislio sam prestati igrati. Sad se ovo poklopilo tako da ću se oprostiti protiv Hajduka', konstatirao je Lovrek.

'Pružit ćemo otpor'

Dojam je kako ni Lovrek, a ni cijeli Cvetkovac nije pretjerano opterećen rezultatom. Za mali klub sa sjevera Hrvatske ovo će biti praznik nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne zanosimo se da tu možemo proći. Ipak smo mi sad peti rang natjecanja, a Hajduk je prva liga. Ogromna je tu razlika i bez obzira s kojom momčadi dođu mislim da su tu apsolutni favoriti. Naravno da se nadamo, pružit ćemo što veći mogući otpor, ali ne zanosimo se sad da ćemo proći', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo