KONAČNO MEGALOMANSKI PROJEKT HNS-A KOJI IMA SMISLA: / Ova će se odluka odraziti na cijelu Hrvatsku i svi bi mogli profitirati

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na sjednici Izvršnog odbora također su usvojeni Izvještaj o radu te Završni račun i financijski izvještaj za 2019. godinu

25.2.2020.
20:17
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Pod ravnanjem predsjednika HNS-a Davora Šukera u Zagrebu je održana 19. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji, čime će Hrvatski nogometni savez podržati izgradnju ukupno 105 novih terena te nastaviti svoja znatna financijska ulaganja u hrvatsku nogometnu infrastrukturu i nogometnu bazu.

Na sjednici Izvršnog odbora također su usvojeni Izvještaj o radu te Završni račun i financijski izvještaj za 2019. godinu. Navedeni dokumenti upućeni su na usvajanje Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza, koja će se sastati 18. ožujka 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Foto: HNS

Na sjednici je usvojen novi Pravilnik o statusu igrača i registracijama, koji će znatno unaprijediti, modernizirati i ubrzati proces registracija i prava nastupa igrača, kao i novi Pravilnik o licencama za trenere te Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o nogometnim natjecanjima. Također su imenovani članovi Komisije za licenciranje i Žalbenog tijela za licenciranje u novom mandatu.

Sjednici je prisustvovao i Dubravko Galović, koji je aktivirao svoj mandat u Izvršnom odboru HNS-a nakon što je Upravni sud pravomoćnom presudom poništio još jedno rješenje sportske inspekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo