IZ PLAVOG PERA / To ti tak ide i to ti je tak, bum klik klak, Dinamo prvak

Image
Foto: Pixsell

Dinamo je nošen nevjerojatnom energijom navijačkog puka koji je bio uz svoje ljubimce i kad nije išlo i kad je bilo teško, onako gospodski, a opet mangupski, žestoko, zagrebački, purgerski, došao do naslova, najslađeg u posljednjih 20 godina

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

11.5.2024.
23:17
Pixsell
VOYO logo

To ti tak ide i to ti je tak, bum klik klak, Dinamo prvak. Idealna jaka rima Djerkoulice&Kickass uz 25. osvojenu titulu naslova prvaka Hrvatske itekako štima. Svima. Ovo je najslađa titula Dinama u posljednjih 20 godina, ako ne i duže...

Image
IZ PLAVOG PERA /

Došli smo k sebi. Ovo je konačna pobjeda svih koji Dinamo vole bez interesa, ali tek sad slijedi pravi posao

Image
IZ PLAVOG PERA /

Došli smo k sebi. Ovo je konačna pobjeda svih koji Dinamo vole bez interesa, ali tek sad slijedi pravi posao

Jer, došla je u ključnom trenutku, kad su u klubu zapuhali novi, demokratski i pozitivni vjetrovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački plavi ponovno su čitavom hrvatskom nogometnom rodu pokazali da su najbolji u Hrvatskoj. Iako je sezona bila turbulentna, Dinamo je u drugom dijelu sezone, nakon što je ispao iz Konferencijske lige u osmini finala od PAOK-a, prebacio u viši stupanj prijenosa.

I to na baš jak način. Nošeni nevjerojatnom energijom navijačkog puka koji je bio iz svoje ljubimce i kad nije išlo i kad je bilo teško. Bez ikakvih uvreda i pritiska negodovanjem prema igračima. Onako gospodski, a opet mangupski. Žestoko. Zagrebački. Purgerski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na sjajan način završila turbulentna sezona koju su prošli Sergej Jakirović i njegovi dečki. A da priča bude još intrigantnija i posebnija, pogodak koji je Plavima donio titulu postigao je kapetan Arijan Ademi, najtrofejniji igrač u povijesti Ponosa Zagreba, najvećeg hrvatskog nogometnog kluba.

Kapetan je u najvažnijem trenutku autorizirao kapetanski, umjetnički potez, te potrčao podno Dinamovog Sjevera, tog epicentra ludila, mazohizma i pobjedničkog zanosa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo praktički do sam pred kraj sezone nije nikad bio na prvom mjestu ljestvice, ali su dinamovci onda pokazali svoj pobjednički DNA, šampionski gen nadmoćnijeg suparnika koji je samo san svih ostalih klubova u HNL-u. Dinamovci su u finišu sezone dobili sve, a današnja pobjeda bila im je jedanaesta u nizu, deseta uzastopna u HNL-u, uz jednu u Kupu.

I sad pazite ovo ekipa. Večeras se podvlači crta. A ona u ovom trenutku izgleda ovako - Osim što se klub ove sezone demokratizirao i započeo novu euru - KK Dinamo je ovog tjedna dobio Cedevitu Junior i ušao u polufinale razigravanja PH. Aktualni prvak Futsal Dinamo igra finale PH. Veliki Dinamo obranio je naslov. A neki su govorili kako će ulica uništiti klub. To ti je tak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo