Štimac povukao neočekivan potez i iznenadio sve prisutne

Iako je praksa da na konferencije za medije izbornik dolazi u pratnji dvojice igrača, Igor Štimac je u srijedu iznenadio sve jer se pred sedmom silom pojavio s cijelom reprezentacijom.

20.3.2013.
12:18
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac je dva dana uoči velike utakmice protiv Srbije povukao neočekivan i nezapamćen potez.

Naime, izbornik je pred novinare u hotelu As doveo sve reprezentativce te pozvao sve navijače da dođu podržati Vatrene na posljednjem treningu u Veslačkoj u četvrtak u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim uzvratiti navijačima za svu ljubav koju su nam iskazali. Imat ćemo otvoreni trening, a svi koji žele doći su dobrodošli. Izdvojit ćemo 45 minuta za fotografiranje, druženje... Dođite u dresovima, sa zastavama i transparentima. Tu smo za vas", izjavio je Štimac za Sportske novosti pa dodao:

"Više-manje je riješeno tko će igrati, ali još su pred nama dva dana, tijekom kojih bi se nešto moglo promijeniti. Mi u ovoj utakmici nemamo pravo kalkulirati i mudrovati, obavezni smo prema našim navijačima jurnuti od prve minute i tražiti pobjedu. Zbog takvog pristupa rezultat nam možda neće ići u prilog, ali to je jedini način na koji smijemo igrati", poručio je izbornik te naglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram napomenuti i da su me nasmijale teze koje su se pojavile u dnevnim novinama kako Perišić ima prednost pred Kranjčarom. Istina je suprotna, jer svi mi koji smo vodili reprezentaciju znamo koliko nam je Kranjčar, kad je potpuno spreman, važan i koliko nam je golova donio. Kranjčar je sada napokon spreman, a kad je tako Perišić treba još puno 'jahati' kako bi ga dostigao."

Predsjednik HNS-a Davor Šuker podijelio je darove Dariju Srni, Josipu Šimuniću i Stipi Pletikosi, koji su protiv Južne Koreje odigrali 100. utakmicu u nacionalnom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo