HRVATSKA NE TREBA STRAHOVATI ZA NOGOMETNU BUDUĆNOST: / Dvojica dinamovaca i jedan hajdukovac na popisu najvećih svjetskih talenata

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mladi hrvatski trojac našao se među 60 najtalentiranijih igrača rođenih 2003.

8.10.2020.
8:54
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

The Guardian je u četvrtak objavio ovogodišnji izbor za Next Generation, odnosno listu 60 najvećih svjetskih nogometnih talenata rođenih 2003. godine. Na uglednom popisu mjesto su pronašla i trojica hrvatskih nogometaša.

Među njima su dvojica igrača Dinama, BartolBarišić i TomislavDuvnjak, te jedan igrač Hajduka, IvanĆubelić. Za Barišića navode kako je jedan od najboljih golgetera u mlađim uzrastima još od Andreja Kramarića te je on poput križanca Mauricia Icardija i Haryja Kanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Ćubelića ističu da je riječ o vrlo inteligentnom veznjaku, koji brzo donosi odluke, da je jako dobar pod pritiskom, tehnički briljantan i da igra u oba smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak je također veznjak, a Guardian navodi kako je jako zreo i karakteran dečko. Navode da je jako dobar s loptom kao i da se dobro nosi s pritiskom.

“Uvijek donosi prave odluke u pravo vrijeme”, piše Guardian. Otkrivaju kako je već privukao interes nekoliko bundesligaša, Juventusa i ostalih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo