Nova Dinamova zvijezda / 'Gospodin Škarica' oduševljava spektakularnim golovima: 'Cilj mi je zaigrati za reprezentaciju'

S obzirom na poznanstva koja ima u reprezentaciji, prilagodba će mu biti najmanji problem

11.12.2018.
20:00
VOYO logo

"On je sigurno buduća devetka nogometne reprezentacije", tako je za svog napadača Brunu Petkovića izjavio Nenad Bjelica nakon što je Petković već drugim škaricama ove sezone rješio utakmicu u Zaprešiću.

Nakon godina skrivanja, Bruno Petković konačno je došao pod svjetla reflektora. Dinamo mu je pružio ruku, a Petković je vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer kada on zabije, zabije sa stilom. Specijalizirao se za golove škaricama. U posljednjih mjesec dana, zabio je dva, Lokomotivi i Interu.

"Oduvijek sam htio biti takav tip igrača. To je nešto što pokušavaš. Najljepši golovi su se desili na treningu koje nitko nije snimio", rekao je Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petkovića je skautska služba Dinama snimila u Italiji. Iako godinama nije zabio gol. Verona, Bologna, Trapani, Varese – pet godina se tražio od treće do prve talijanske lige. A našao se tek u Zagrebu. 13 ligaških nastupa i šest golova, najbolji je strijelac Modrih u prvenstvu.

"Radiš u boljim uvjetima, tu ti je obitelj, tu ti je doslovno toliko puno stvari koje su ti poznate i koje ti olakšavaju", opisao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa će sada možda lakše i do reprezentacije. Oproštajem Mandžukića traži se nasljednik u napadu. Sa 24 godine, Petković se nada da je on taj.

"Da kažem da ne razmišljam lagao bih, jer vjerujem da svaka osoba, nebitno u poslu ili sportu, svaka osoba ima svoj cilj. I svatko teži tom cilju. Tako da je i meni cilj reprezentacija", priznao je Bruno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na poznanstva koja ima u reprezentaciji, prilagodba će mu biti najmanji problem.

"Vrsaljko je jako jako dobar prijatelj i kumovi smo. S Mateom sam bio tu u Dinamu nekad davno prije. S Perišićem imam dobar kontakt recimo to tako iz Italije, sa Marcelom isto", rekao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega čeka ga još dokazivanja u Dinamu. Ovdje je samo na posudbi. Ali nakon svega što je pokazao, već sada je jasno, na Maksimiru ga žele i ostaviti.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo