vježbanje na 'malima' / FIFA trenira strogoću: Čile zbog ponovljenog homofobnog skandiranja zaradio dodatnu kaznu

Image
Foto: AP Images

Čile je trenutačno sedmi na ljestvici južnoameričkih kvalifikacija sa 11 osvojenih bodova iz osam susreta. Na vrhu je Urugvaj sa 16 bodova

4.10.2016.
19:11
AP Images
VOYO logo

Aktualni južnoamerički nogometni prvak Čile dodatno je kažnjen jednom domaćom utakmicom bez gledatelja zbog homofobnog skandiranja, objavio je Međunarodni nogometni savez (FIFA).

FIFA je u svibnju kaznila Čile uvjetno s dvije utakmice zabrane igranja na najvećem stadionu Nacional Julio Martinez Pradanos u Santiagu zbog ranijeg istog prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je ta uvjetna kazna prekršena Čile će tako svoju domaću utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. protiv Venezuele u ožujku sljedeće godine igrati pred praznim tribinama.

Čile je trenutačno sedmi na ljestvici južnoameričkih kvalifikacija sa 11 osvojenih bodova iz osam susreta. Na vrhu je Urugvaj sa 16 bodova, Brazil i Argentina imaju po 15, a Kolumbija i Ekvador po 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u Rusiju izborit će četiri prvoplasirane reprezentacije, dok će petoplasirana u dodatne kvalifikacije protiv pobjednika oceanijske zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo