Zvijer od 45 milijuna eura skinula Messija s trona

Atletico Madrid ostvario je i četvrtu ovosezonsku pobjedu u španjolskom nogometnom prvenstvu u sklopu 5. kola. Na gostovanju kod Betisa u odgođenom susretu 3.

27.9.2012.
9:37
VOYO logo

Iako je Betis na domaćem travnjaku u Sevilli vodio u dva navrata golovima Salvadora Agre i Francisca Juanfrana, protiv brojčanog deficita nije mogao, te je na kraju morao potpisati kapitulaciju po drugi puta ove sezone. Prva dva gola za Atletico zabio je sjajni kolumbijski napadač Radamel Falcao. Prvog je zabio u 28. minuti za izjednačenje 1:1, a drugi u 48. minuti za izjednačenje 2:2 iz jedanaesterca koji je prethodno sam iznudio nakon prekršaja Damiena Perquisa. Ujedno je za taj start Perquis zaslužio isključenje. Bio je to Falcaov sedmi gol u pet ligaških susreta ove sezone čime je prestigao Lionela Messija na vrhu ljestvice strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako su se otočki mediji raspisali o interesu Chelseaja koji je spreman ponuditi oko 45 milijuna funti za njegov transfer u siječanjskom prijelaznom roku. Vlasnik BluesaRoman Abramovič dao je zeleno svjetlo za transfer nakon što je prošlog mjeseca gledao kako Falcao uništava njegovu momčad u UEFA-inom Superkupu u Monacu. No, nakon što je zabio dva pogotka Betisu bio je prisiljen napustiti igru samo pet minuta kasnije zbog ozljede. Umjesto njega je ušao Diego da Silva Costa koji je ujedno zabio i vodeći gol za Atletico samo dvije minute po ulasku u igru. U 77. minuti je Betis ostao bez drugog igrača nakon što je drugi žuti karton zaradio Joel Campbell, a Atletico je konačan rezultat postavio preko Raula Garcije u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo