Dinamov san o Ligi prvaka ugrozila bogata ponuda!

'Vahid Halilhodžić ima novu ponudu, u pitanju je europski klub, a uvjeti bi bili tri do četiri puta bolji nego u Dinamu', izjavio je njegov menadžer.

21.4.2011.
8:38
VOYO logo

Posljednjih tjedana Vahid Halilhodžić pokazuje znakove nervoze. Iskusni stručnjak iz BiH čak je nekoliko puta potencirao i priču o svojem odlasku iz Dinama, no to je više bilo nadmudrivanje s predstavnicima medija. Ili možda nije? "Vahid Halilhodžić ima novu ponudu, u pitanju je europski klub, a uvjeti bi bili tri do četiri puta bolji nego u Dinamu. O tome ću s njim razgovarati na Uskrs, kada će doći u Bašku Vodu", izjavio je njegov menadžer Matejas Jozipović.

"On ima ugovor s Dinamom i te kvalifikacije za Ligu prvaka su u njegovim planovima. Međutim, treba vidjeti kakav je Dinamov stav, hoće li ga Mamić pustiti kada dođe ta ponuda. O tome bismo s Dinamom trebali razgovarati poslije Uskrsa", dodao je Vahin menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što misli o svim tim pričama oko trenerovog odlaska glavni i odgovorni Zdravko Mamić rekao je u Koprivnici nakon što se njegov klub plasirao u finale Hrvatskog kupa.

"Ne mogu se boriti protiv vještica, virtualnoga svijeta. Te priče šire pokvareni, nenormalni ljudi. Nitko u klubu ne razmišlja o tome da bi Vaha mogao otići. Dinamo je jedini koji spašava hrvatski nogomet! Pogledajte što se događa s drugim sportskim velikanima kao što su Cibona ili Jugoplastika, ne dopustite da Dinamo završi još gore od njih!", poručio je izvršni predsjednik maksimirskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201104180656006 arti-201104170140006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo