NEUGODNA SITUCIJA ZA MODROG / Dinamov nogometaš naprasno izbačen iz reprezentacije. Odluku donijeli izbornik i suigrači na sastanku

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbornik i Savez, kako pišu tamošnji mediji, nisu odluku donijeli odmah, već su prvo održali sastanak s igračima

5.10.2021.
15:04
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamov mladi branič i crnogorski reprezentativac U-21 Stefan Milić, izbačen je iz nacionalne momčadi uoči kvalifikacijskih utakmica za Euro protiv Švedske i Republike Irske zbog nediscipline.

Crnogorska Arena tvrdi kako se kapetan mlade reprezentacije ponio neprimjereno prilikom dolaska u hotel Verde na okupljanje momčadi i nije poštovao dogovoreni protokol pri dolasku. Izbornik i Savez, kako pišu tamošnji mediji, nisu odluku donijeli odmah, već su prvo održali sastanak s igračima i stručnim stožerom kako bi razgovarali o njegovu ponašanju jer, kako tvrde, nije imao dobru komunikaciju sa suigračima posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U-21 momčad Crne Gore nakon četiri odigrana kola u kvalifikacijama za Euro 2023. godine i drži četvrto mjesto skupine s četiri osvojena boda.

Podsjetimo, Milić je u Dinamo stigao prošloga ljeta iz podgoričke Budućnosti, ali za sada se još uvijek nije uspio nametnuti. Ove sezone igrao je u samo jednoj utakmici Kupa i dva je puta bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo