DINAMO U TOTALNOJ TRANSFER-OFENZIVI: / Uzimaju Rijeci dvojicu najboljih igrača, ali skupo će ih platiti i poslati na Rujevicu nekoliko igrača

Image

Na koncu možemo doći do zaključka da su i glasine o odlasku Dominika Livakovića blizu istine

21.1.2021.
11:43
VOYO logo

Prije nekoliko dana pisali smo o mogućem transferu, odnosno velikoj transfer-razmjeni, na relaciji Dinamo - Rijeka, a sada je ona, čini se, blizu realizacije. Naime, izgleda da će vratar Rijeke Ivan Nevistić i lijevi bek Danijel Štefulj nastaviti karijeru u Dinamu, a u drugom će smjeru stići oveća svota novca, mladi bek Dinama Roko Jurišić i još dvojica igrača oko kojih se klubovi moraju još dogovoriti.

Navodno će Dinamo platiti oko četiri milijuna eura za ovu dvojicu i poslati trojicu igrača. Jurišić je navodno siguran putnih za Rijeku, a do sada se nagađalo kako će s njim ići Fran Karačić i Neven Đurasek, ali prvi je transferiran u Bresciju, a drugi je obio preći na Rujevicu. Dakle, preostaje samo da Rijeka pronađe kvalitetan dvojac koji će htjeti napustiti Dinamo eto možda to bude jedan od dvojice koji su na posudbi, Sandro Kulenović ili Luka Menalo, a tko zna možda, u sklopu te razmjene, na Rujevici ostanu i obojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

13.12.2020., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Mario Gavranovic, Stjepan Loncar, Ivan Nevistic Photo: Igor Soban/PIXSELL

Na koncu možemo doći do zaključka da su i glasine o odlasku Dominika Livakovića blizu istine jer potražuje ga veliki broj stranih klubova i na ljeto bi mogao ostvariti životni transfer. Dinamo će ga teško zadržati, a zapravo nema niti prevelikog razloga jer Livaković vrijedi 13 milijuna eura, što znači da će Dinamo na njemu itekako dobro zaraditi.

Spomenimo i kako će, ako se transfer realizira, Nevistić i Štefulj, navodno, ostati na posudbi do kraja sezone i onda se konačno preseliti na Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo