Bijesni Dinamo tužio 'rušitelje kluba'

'Zakon postoji, no država ne radi svoj posao, po meni.

26.9.2013.
9:38
VOYO logo

Dotični, naranvo, više nema službenu funkciju u Maksimiru, jer se preselio u obližni HNS-a, ali je godinama bio direktor hrvatskog prvaka.

"HNS nema načina kako više od toga pomoći Dinamu. U Uefi znaju da postoje navijači koji žele naštetiti svom klubu. Uefa je rigorozna, ja tu konkretnu kaznu ne mogu komentirati , oni imaju 'fajl' s golemom dokumentacijom o Dinamu. Jasno je da postoji puno olakotnih okolnosti, a užasno mi je žao što smo sami sebi najveći neprijatelji", izjavio je izvršni predsjednik HNS-a koji je bio jedan od čelnika ECA (Europskog udruženja klubova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je kako ni na taj način nije uspio lobirati za Dinamo.

"Sada je član IO-a ECA-e Zoran Mamić, on me naslijedio. Dinamo je bio jedan od devet klubova koji su je osnovali. No, ECA nema i nikad nije imala utjecaj na disciplinske odluke. Puno je frustracija kod klubova na razne kazne koje mnogima nisu jasne. Ja bih već iskoristio ECA-u da je ona mogla nešto napraviti", zaključio je u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimirski gazda Zdravko Mamić je znao često dio navijača nazivati 'rušiteljima kluba', a sada očito je krenuo u konačni obračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo