Mamić BBB-ima pripremio veliko iznenađenje

Nakon što su prošle godine BBB-i bojkotirali utakmice hrvatskog prvaka u Europi, ove su se odlučili vratiti na tribinu.

24.7.2012.
20:30
VOYO logo

Uprava maksimirskog kluba u strahu je od navijača. Dinamu prijeti izbacivanje iz Europe u slučaju najmanjeg incidenta, a za to bi se mogli pobrinuti najžešći navijači sa sjevera koji u borbi za 'svoj' Dinamo ne biraju sredstva.

Kako na travnjak ne bi doletjela ni jedna petarda ili baklja, Zdravko Mamić odlučio je postaviti barikadu. Naime, oko cijelog sjevera podignuta je zaštitna mreža. Pokušat je Dinamo tako spriječiti bilo kakvu mogućnost da se ugrozi sigurnost igrača na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Modre more problemi sa sjevera, uprava kluba ponosno je obznanila kako će Maksimir biti krcat 'pravim' navijačima na istoku i zapadu. Akcija 'Na Dinamo za kunu' ponovno je urodila plodom. 24 sata prije utakmice iz Dinama su javili kako su karte za zapad i istok rasprodane. Ostalo je još nešto slobodnih mjesta koje se mogu kupiti isključivo uz kupnju godišnjih ulaznica.

Po dosadašnjim brojkama protiv Ludogoreca će igrači hrvatskog prvaka imati podršku od oko 14 tisuća navijača, a u Dinamu se nadaju kako bi se brojka mogla popeti za još koju tisuću jer na sam dan utakmice očekuju kako će se još pokoja ulaznica biti prodana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo