DINAMO SE USPIO RIJEŠITI JEDNOG OD NAJVEĆIH PROMAŠAJA: / Zarađuje suludo visoku plaću, Mamić ga je otpisao, ali uspio je naći klub

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Došao kao riješenje za poziciju lijevog beka i dali su mu oko 700 tisuća eura godišnje plaće

4.9.2020.
8:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako se mislilo da će zaglibiti s njim do isteka ugovora, u Dinamu su ipak pronašli način kako se riješiti bivšeg švicarskog reprezentativca i svakako jednog od najskupljih promašaja Francoisa Moubandjea.

Moubandje je došao kao riješenje za poziciju lijevog beka, dali su mu oko 700 tisuća eura godišnje plaće, a ovaj je na kraju ispao teško razočaranje. Niti Nenad Bjelica, niti Igor Jovićević, a sada niti Zoran Mamić nisu bili zadovoljni njegovim kvalitetama i kod svih je otpisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Hrvatski Telekom Prva liga, 03. kolo, GNK Dinamo - HNK Gorica. Francois Moubandje. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Međutim, Dinamo je izgleda uspio pronaći rješenje i posudit će Moubandjea turskom Alanyasporu, klubu s kojim su uspješno poslovali oko Juniora Fernandesa. Fernandes je također prvo išao na posudbu u Tursku i onda su ga otkupili. Nije poznato je li turski klub preuzeo punu Moubandjeovu plaću na sebe ili dio, ali u svakom slučaju Dinamo se barem privremeno riješio jednog od najvećih promašaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo