Dinamo dovodi superpojačanje iz Bundeslige!

Hrvatski prvak dogovorio je transfer Ferhana Hasanija, dosadašnjeg igrača Olićevog i Perišićevog Wolfsburga, koji bi u Zagreb trebao stići u petak.

20.1.2013.
12:16
VOYO logo

Po pisanju Sportskih novosti, Dinamo je zgotovio veliki transfer zimskog prijelaznog roka.

Makedonski reprezentativac albanske narodnosti, Ferhan Hasani, trebao bi krajem sljedećeg tjedna potpisati ugovor hrvatskim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o 20-podišnjem napadaču, koji je karijeru započeo u makedonskom drugoligašu Škendiji, s njome ušao u prvu ligu i bio najbolji igrač i strijelac momčadi. 2011. godine izabran je za najboljeg nogometaša makedonske lige te je potpisao za Wolfsburg. Doveo ga je slavni trener Felix Magath, koji ga prošloga ljeta nije želio pustiti u Dinamo, ali odlaskom Magatha, otvorena su vrata ovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznajem Hasanija jer sam pratio makedonsku reprezentaciju u vrijeme dok sam bio asistent Igora Štimca. Gledao sam sve utakmice Makedonije. Hasani i Tričkovski dijele poziciju na lijevo uz liniju. Željeli smo kvalitetnog bočnog veznog igrača, on se uklapa u naše želje. Hasani je pravocrtan igrač koji ima dribling, može riješiti situaciju 'jedan na jedan'", izjavio je trener Dinama Kruno Jurčić i potvrdio da je Hasani pravo pojačanje.

"Da, Hasanija dovodimo kao pojačanje! Naravno, on to mora opravdati. Zanimljivo je kod njega da može igrati i na lijevoj i na desnoj strani uz aut-liniju. U Wolfsburgu je igrao na desnoj strani, u reprezentaciji Makedonije na lijevoj", zaključio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo