NE POJAČAVAJU SE / Bjelica žestoko reagirao na glasine o novom velikom transferu Osijeka: 'Ja za tog igrača nikad nisam čuo! Zašto ne dovodimo nikog?!'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Osijek ne djeluje baš najbolje na početku sezone, proteklog vikenda izgubili su preokretom protiv Lokomotive 2:1

27.7.2022.
14:15
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka u četvrtak navečer, na svom terenu, brane 2:1 prednost iz prve utakmice drugog pretkola Konferencijske lige protiv kazahstanskog Kizližara. Dan uoči utakmice trener Nenad Bjelica podijelio je svoj dojmove i otkrio tko je sve od njegovih igrača u problemima.

"Svi igrači osim Leovca su nam na dispoziciji? Beljo? Još ćemo vidjeti hoće li moći. Topčagić je isto u laganim problemima, svi su ostali spremni pomoći na utakmici. Ne znamo je li Topčagić sto posto spreman ili ne. Ako nije, mogao bi biti na klupi i eventualno pomoći. Umjesto Leovca će najvjerojatnije igrati Jurčević", rekao je Bjelica, i spomenuo kako bi ostatak ekipe trebao biti isti kao u Kazahstanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek ne djeluje baš najbolje na početku sezone, proteklog vikenda izgubili su preokretom protiv Lokomotive 2:1. "Imali smo naporne pripreme, naši ofenzivci nisu došli do prave svježine i forme. Braničima je to lakše podnijeti, dok napadači koji ovise od igre i driblinga, kretanja, nemaju još tu svježinu. Doći ćemo do prave forme", siguran je Bjelica.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Nikad čuo za njega'

Pročulo se ovih dana, po makedonskim medijima, kako u Osijeku razmišljaju o dovođenju Sundaya Adetunjija iz Škupija. On se nedavno predstavio na utakmici Dinama i ostavio je dobar dojam. Međutim, Bjelica je žestoko opovrgnuo takve navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad čuo za njega! Zašto nismo dovodili igrače? Dovest ćemo nekoga ako prodamo. Imamo puno igrača, nekih smo se i riješili. Nekima smo raskinuli ugovor, neke poslali na posudbe, neke prodali… Ja sam zadovoljan sa svojom momčadi, a rekao sam - naš cilj je biti među prva četiri i izboriti Europu. Sad smo fokusirani na ovu utakmicu. Kvalitetni smo, ovi igrači mogu sigurno ponoviti prošlu sezonu, s nadom da ćemo u Europi biti puno kvalitetniji", rekao je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo