BIZARAN SKANDAL U BARCELONI: / Jedan od najboljih igrača pobjegao iz kluba i ne želi se vratiti. Vjerojatno će dobiti kaznu

Image
Foto: Profimedia

Transfer mu prolazi tek 1. rujna i do tada je, tehnički, Barcelonin igrač i mogu s njim raditi što ih je volja

27.7.2020.
23:36
Profimedia
VOYO logo

Veznjak Barcelone, doduše uskoro bivši, Brazilac Arthur Melo odlučio je, eto tako, da više neće nastupati za svoj klub do kraja ove sezone, odnosno da neće sudjelovati u Ligi prvaka, čija je završnica na rasporedu u kolovozu.

Arthur je ljutit na klub jer su ga ovi na silu potjerali i prisilili na transfer u Juventus kako bi mogli pod njegov račun dovesti Miralema Pjanića. Brazilac nije imao namjeru prelaziti u Juventus, a sada pak nema namjeru niti vraćati se u Barcelonu s odmora u Brazilu. Transfer mu prolazi tek 1. rujna i do tada je, tehnički, Barcelonin igrač i mogu s njim raditi što ih je volja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Barcelona, SPAIN - *EXCLUSIVE* - The FC Barcelona player Arthur Melo, who will play with Juventus next season, goes on vacation with his longtime girlfriend Keila Garcia, to enjoy their 5 days off.

BACKGRID USA 21 JULY 2020,Image: 545764691, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN, Model Release: no

Katalonski Sport piše kako će Barcelona vjerojatno kazniti Arthura novčano ako se već sutra ne vrati u Španjolsku i priključi pripremama za Ligu prvaka. No, djelomično si je Barcelona i sama kriva za ovaj bizaran skandal. Da su samo malo pričekali s transferom Arthur bi im bio na raspolaganju i vjerojatno ne bi bio tako ljutit, ali ovako, požurili su i obavili transfer još u lipnju i sada imaju igrača manje, kako god se okrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo