TUŽAN PRIZOR / Do jučer je bio heroj i hvalila ga je cijela Europa, a onda je dobio otkaz. Hit-trener snimljen kako satima sjedi na klupi i zuri u prazninu

Image

Castori je sve donedavno bio heroj Salerintane, bio je talijanski hit-trener

19.10.2021.
10:18
VOYO logo

Trenutačno posljednji sastav talijanskog nogometnog prvenstva Salernitana za novoga je trenera imenovala Stefana Colantuona (58).

Iskusnom Colantuonu će ovo biti drugi dolazak na klupu momčadi s juga Italije, vodio je Salernitanu i od prosinca 2017. do prosinca 2018. godine, a to mu je ujedno bio i posljednji trenerski angažman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupi Salernitane Colantuono će zamijeniti Fabrizija Castorija koji je dobio otkaz prošlog vikenda nakon što je u prvih osam kola osvojio tek četiri boda. Castoriju nije pomogla niti činjenica kako je prošle sezone uveo Salernitanu u društvo najboljih nakon 22 godine.

Image

Snimili ga na klupi

Castori je sve donedavno bio heroj Salerintane, bio je talijanski hit-trener i o njegovu povijesnu uspjehu pisala je cijela Europa, ali u Serie A nije mu krenulo dobro i osvojio je do sada samo četiri boda te je njegova, sada već bivša ekipa, posljednja na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Castorija je otkaz, očito, jako pogodio. Naime, netko je snimio trenera nakon otkaza kako satima sjedi sam na jednoj od gradskih klupa i zuri u prazno. Prizor je zaista tužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo