BIVŠI DINAMOVAC I MLADI VATRENI NA METI VELIKOG BAYERNA: / Ove sezone jedan je od najboljih igrača Bundeslige, a htio ga je i Bilić

Image

Hasan Salihamidžić dobio je dozvolu da krene po Dayota Upamecana, stopera RB Leipziga i po jednog lijevog beka

10.2.2021.
10:51
VOYO logo

Zanimljiva se informacija pojavila u njemačkom Bildu. Naime, tvrde kako bi minhenski Bayern već sada mogao krenuti po hrvatskog nogometaša i U-21 reprezentativca, Bornu Sosu. Bayern se planira osnažiti za sljedeću sezonu, a kako Bild tvrdi, nemaju namjeru čekati do ljeta već bi u rješavanje posla moglo krenuti sada.

Hasan Salihamidžić dobio je dozvolu da krene po Dayota Upamecana, stopera RB Leipziga i po jednog lijevog beka, među kojima je na popisu želja baš i bivši dinamovac, Sosa. Upamecano će ih stajati 40 milijuna eura, kolika mu je odštetna klauzula, a to je za Bayern golema cifra, što znači da će za beka morati dati nešto manje, ili barem dvostruko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Stuttgart's Croatian defender Borna Sosa celebrates after the German first division Bundesliga football match BVB Borussia Dortmund v VfB Stuttgart at the Signal Iduna Park Stadium in Dortmund, western Germany, on December 12, 2020.,Image: 575519267, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Na popisu potencijalnih lijevih bekova koje će dovesti su Marco Friedl iz Werdera, Omar Richards iz Readinga i Luca Netz iz Herthe. Bild tvrdi kako bi im Sosa bio sjajno rješenje i prihvatljivo između ostalog, jer Stuttgart za Hrvata traži negdje oko 20 milijuna eura, a mladi je Sosa ove sezone u fantastičnoj formi.

Sosa je u nekoliko utakmica ove sezone bio najbolji igrač svoje momčadi i trenutno je ponajbolji lijevi bek lige. Istina, prošlih sezona imao je podosta problema i uoči ove sezone bila mu je neizvjesna budućnost. Pisalo se kako bi mogao u Englesku kod Slavena Bilića, dok je ovaj još vodio WBA, zatim se spominjao i Olympiacos, ali Stuttgart ga je na kraju zadržao i to se pokazalo potezom godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo