BIJEG JE BIO VELIKA POGREŠKA? / Ronaldo zbog bizarnog razloga ne može nazad u Juventus. Oni već kreću s treninzima

Image
Foto: Profimedia

Juventus i ostali talijanski klubovi dobili su dozvolu za početak treninga, ali Ronalda neće biti još neko vrijeme

4.5.2020.
8:56
Profimedia
VOYO logo

Globalna pandemija smrtonosnog koronavirusa otjerala je gotovo sve u samoizolaciju, a iznimka nisu niti nogometaši. Većina njih ostala je u svojim domovima ili smještajima blizu klubova kako bi se mogli vratiti čim se ukaže prilika, međutim, neki su, pomalo panično, napustili države i otisnuli se negdje, "na sigurno".

Među bjeguncima bio je i Cristiano Ronaldo koji je Torino zamijenio svojom rezidencijom na rodnoj Madieri. Da, tamo je bio u potpunoj osami sa svojom obitelji i virus nikako nije mogao do njega, ali što sada kada je bolest malo, ali ne dovoljno, popustila pa se klubovi ponovo aktiviraju i počinju s treninzima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus i ostali talijanski klubovi dobili su dozvolu za početak treninga, ali Ronalda neće biti još neko vrijeme. Naime, španjolski mediji tvrde kako je Cristiano zapeo na Madeiri i da se neće tako skoro moći vratiti u Torino.

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo

Tko zna kad će se vratiti

Ronaldov privatni mlažnjak nalazi se u Madridu i već mu je triput odbijena dozvola za polijetanje prema Portugalu, dakako zbog straha od širenja koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov zrakoplov proteklog je vikenda prevezao osoblje koje se brine o njemu i njegovoj obitelji s Madeire u Madrid, ali nije se mogao vratiti nazad u Portugal.

Španjolci pišu kako bi se ovaj bizaran problem mogao riješiti uskoro, ali onda Ronaldo nailazi na novi problem. Naime, kako stiže u Italiju iz druge države, morat će provesti 14 dana u karanteni i samim time neće se moći priključiti ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo